OHJELMA2018-03-20T09:52:54+00:00

Digikaappauksen ohjelma

Digikaappauksen ohjelma

PUHUJAT

Monipuolinen puhujakattaus kertoo, miten he ovat onnistuneet muokkaamaan oman liiketoimintansa digitaaliseen, älykkäämpään muotoon.

PUHUJAT

Monipuolinen puhujakattaus kertoo, miten he ovat onnistuneet muokkaamaan oman liiketoimintansa digitaaliseen, älykkäämpään muotoon.

Henkka Hyppönen on Plus One Agency Oy:n perustaja ja luova johtaja. Henkka on kokenut puhuja ja palkittu Vuoden 2013 puhujana. Tämän lisäksi hän on voittanut Vuoden tiedeviestinnän palkinnon 2015. Kuultuasi Henkan puheenvuoron ymmärrät robotiikan ja keinoälyn konkretisoituvan sekä lisääntyvän merkityksen jatkuvasti muuttuvassa maailmassa.

Tulevaisuudessa eri teknologiat ja niiden hyödyntäminen tulee olemaan avainasemassa liiketoiminnassa. Tämä koskettaa etenkin yrittäjiä – joten jos olet kiinnostunut kehittämään yritystäsi tällä saralla ensimmäisten joukossa Sanin puheenvuoro kertoo kuinka onnistut siinä. Sani Leino on listattu vuonna 2016 sadan vaikutusvaltaisimman sosiaalisen myynnin vaikuttajan joukkoon, joten asiantuntijuutta ei puutu tästäkään puheenvuorosta.

Antti Merilehto on Tekoäly – matkaopas johtajalle kirjan kirjoittaja ja Finch Finlandin maajohtaja. Aiemmin Antti on tehnyt töitä digitaalisen mainonnan parissa Googlella ja toiminut start-upeissa operatiivisessa toiminnassa sekä hallituksissa.

@IlkkaVuorinen

Elias Alanko (KTM, CISSP) on toiminut finanssialalla petos- ja kyberrikollisuuden asiantuntija- ja esimiestehtävissä vuodesta 2012 lähtien. Hänellä on käytännön kokemusta aiheesta aina strategiselta tasolta operatiivisiin tehtäviin. Uransa aikana hän on mm. toiminut neuvonantajana Europolin kyberyksikölle EC3:lle, avustanut Euroopan komissiota aiheeseen liittyvän lainsäädännön kehittämisessä, sekä luennoinut digitaalisesta petosrikollisuudesta yliopistoissa ja konferensseissa. Hän uskoo vahvaan public-private-yhteistyöhön ja reaaliaikaisen tilannekuvaan menestystekijöinä kyberrikollisuuden torjunnassa. Tällä hetkellä Elias työskentelee Nordealla digitaalisen asioinnin ja maksamisen kontrollien parissa.

CGI:llä lisätyn- ja virtuaalitodellisuuden sekä mobiilipalvelujen asiantuntijana toimiva Niklas Salonen antaa kattavan kuvan alan nykytilasta ja mihin suuntaan VR/AR:n kehitys on kulkemassa. Niklas kertoo sinulle mikä erottaa virtuaalitodellisuuden lisätystä todellisuudesta. Lisäksi saat uusia näkökulmia miten hyödyntää lisättyä- tai virtuaalitodellisuutta omalla toimialalla.

Tapahtuman juontaja Alexander Pihlainen on kasvuyritys- ja teknologia-alan tapahtuman Slushin markkinointijohtaja.

Sähköisen liiketoiminnan johtajana Mehiläisessä toimiva Ossi Laukkanen kertoo digitalisaation vaikutuksista terveys- ja hyvinvointipalveluihin. Mehiläinen on edelläkävijänä vienyt terveyspalvelut verkkoon Digiklinikka -palvelun avulla. Palvelun avulla voit ottaa käyttöön digitaaliset terveyspalvelut ja helpottaa koko perheen terveydenhuollon hallintaa sekä vähentää työterveyshuollon kustannuksia. Ossi kertoo, miten voit käytännössä hoitaa terveysasioita digitaalisesti ajasta ja paikasta riippumatta. Palveluun kerääntyvän datan ja keinoälyn avulla voit tehdä entistä parempia päätöksiä.

Teemu Hakolahti

Director, International Business, Partner

Teemu vastaa mediakolmion kansainvälisen markkinoinnin asiakkuuksista. Ydinosaamista ovat strateginen liiketoiminnan kehittäminen markkinoinnin avulla ja markkinoinnin kv-konseptointi ja sähköinen liiketoiminta. Markkinoinnin ja sähköisen liiketoiminnan asiantuntijatehtävistä hänellä on kokemusta jo vuodesta 2003 alkaen. Teemulla on vankka kokemus muun muassa seuraavista toimialoista: kauppa ja matkailu, kuluttajaverkkokaupat, asuminen ja rakentaminen, palvelujen myynti, tietotekniikka ja ICT, konepaja- sekä elektroniikkateollisuus.

Jos sinulla on puoli sekuntia aikaa vakuuttaa asiakas pysymään verkkopalvelussasi, mitä sinun tulee huomioida suunnitellessasi palvelua? Pia Hellman, kauppatieteiden tohtori, on digitaalisen viestinnän asiantuntija 20 vuoden kokemuksella. Pialta opit, miten onlinekokemus optimoidaan eli mitä sinun tulee huomioida palvelua suunnitellessasi.

Lappeenrantalainen Matti Tiilikainen on Askele Oy:n toimitusjohtaja. Askele tarjoaa toiminnanohjausta muille yrityksille. Matti on alansa asiantuntija ja hänen tavoitteena on saada sinut ajattelemaan kannattavuus, eikä liikevaihto edellä. Tämä puheenvuoro auttaa sinua huomaamaan mitkä tekijät syövät katetta ja millaisilla työkaluilla sitä parannetaan.

Mika Mannervesi johtaa Salossa kaupunkikehityspalveluja, jotka koostuvat maankäyttöpalveluista, teknisistä palveluista sekä kehittämis-, elinkeino- ja työllisyyspalveluista. IoT älykkäässä kaupungissa on asia, joka koskettaa jokaista. Miten kaupungit ja kunnat hyötyvät ja pystyvät parhaiten kasvamaan tämän avulla? Mannervesi on loputtoman kiinnostunut teknologian ja yhteiskunnan kehityksestä ja haluaa innokkaasti kokeilla ja tutkia, miten kaupunki sitä parhaiten hyödyntää elinvoimansa edistämiseksi.

Jotta tekoäly ei jäisi vain abstraktiksi
käsitteeksi, älykkäitä tietokoneohjelmia toteuttavan Artific
Intelligence Oy:n toimitusjohtaja ja perustajajäsen Tuomas Tikkanen
valottaa puheessaan koneoppimisen toimintaperiaatteita eli sitä, miten
tietokone voidaan opettaa ratkaisemaan mitä erilaisimpia ongelmia.

Panu Kärri vastaa keskiviikon iltaohjelmasta.

Panu on tehnyt komiikkaa 13 vuotta. Se on jo aika kauan se. Siinä ajassa ehtii käymään häviämässä Get Up, Stand Up kilpailun Sami Hedbergille, toipumaan häviöstä, perustamaan Sikahauska-stand up klubin ja festivaalin, häviämään Vuoden Tulokas finaalin Mikko Vaismaalle, kiertämään klubeja Ylläkseltä Kotkaan ja Kalajoelta Joensuuhun, esiintymään Tomaatteja, Tomaatteja
sekä Helsinki Comedy Fest -festivaaleilla, kirjoittamaan paljon materiaalia ja kouluttamaan uusia koomikoita. Kaikkea sitä kerkeää!

Oma komiikka Kärrillä syntyy niistä mistä kaikilla muillakin koomikoilla, omista kokemuksista ja havainnoista eli justiinsa siitä
mitä päälle kolmekymppisen perheenisän eteen sattuu tulemaan. Komiikkaa on kutsuttu mukavan karjalaiseksi, yllättäväksi ja
sellaiselle mille on vaikea suuttua. Ihan varma ei olla, kuvattiinko tällä Kärrin komiikkaa vai hänen kampaustaan.