OHJELMA 2018-02-09T15:03:55+00:00

PUHUJAT

Monipuolinen puhujakattaus kertoo, miten he ovat onnistuneet muokkaamaan oman liiketoimintansa digitaaliseen, älykkäämpään muotoon.

PUHUJAT

Monipuolinen puhujakattaus kertoo, miten he ovat onnistuneet muokkaamaan oman liiketoimintansa digitaaliseen, älykkäämpään muotoon.

Henkka Hyppönen on Plus One Agency Oy:n perustaja ja luova johtaja. Henkka on kokenut puhuja ja palkittu Vuoden 2013 puhujana. Tämän lisäksi hän on voittanut Vuoden tiedeviestinnän palkinnon 2015. Kuultuasi Henkan puheenvuoron ymmärrät robotiikan ja keinoälyn konkretisoituvan sekä lisääntyvän merkityksen jatkuvasti muuttuvassa maailmassa.

Pitkän linjan mediapersoona, kolumnisti ja kulttuurivaikuttaja Tuomas Enbuske kertoo sosiaalisen median vaikutusvallasta ja miten hyödynnät sitä parhain mahdollisin keinoin. Tuomas syventyy siihen, kuinka hallita sosiaalista mediaa ja välttää sen kääntyminen itseään vastaan.

Tulevaisuudessa eri teknologiat ja niiden hyödyntäminen tulee olemaan avainasemassa liiketoiminnassa. Tämä koskettaa etenkin yrittäjiä – joten jos olet kiinnostunut kehittämään yritystäsi tällä saralla ensimmäisten joukossa Sanin puheenvuoro kertoo kuinka onnistut siinä. Sani Leino on listattu vuonna 2016 sadan vaikutusvaltaisimman sosiaalisen myynnin vaikuttajan joukkoon, joten asiantuntijuutta ei puutu tästäkään puheenvuorosta.

CGI:llä lisätyn- ja virtuaalitodellisuuden sekä mobiilipalvelujen asiantuntijana toimiva Niklas Salonen antaa kattavan kuvan alan nykytilasta ja mihin suuntaan VR/AR:n kehitys on kulkemassa. Niklas kertoo sinulle mikä erottaa virtuaalitodellisuuden lisätystä todellisuudesta. Lisäksi saat uusia näkökulmia miten hyödyntää lisättyä- tai virtuaalitodellisuutta omalla toimialalla.

Tapahtuman juontaja Alexander Pihlainen on kasvuyritys- ja teknologia-alan tapahtuman Slushin markkinointijohtaja.

Kyberturvallisuudesta puhutaan nykyisin paljon. Mistä siinä on kysymys? Pitäisikö juuri minun kansalaisena tai yrittäjänä olla siitä kiinnostunut? Panu Moilanen Jyväskylän yliopistosta kertoo ymmärrettävästi ja selkeästi, mistä kyberturvallisuudessa on kysymys, kuinka se vaikuttaa meidän kaikkien arkeen ja kuinka kyberturvallisuusriskeiltä voi suojautua. Panu työskentelee lehtorina Jyväskylän yliopistossa, jossa hän vastaa kyberturvallisuuden koulutuksesta.

Sähköisen liiketoiminnan johtajana Mehiläisessä toimiva Ossi Laukkanen kertoo digitalisaation vaikutuksista terveys- ja hyvinvointipalveluihin. Mehiläinen on edelläkävijänä vienyt terveyspalvelut verkkoon Digiklinikka -palvelun avulla. Palvelun avulla voit ottaa käyttöön digitaaliset terveyspalvelut ja helpottaa koko perheen terveydenhuollon hallintaa sekä vähentää työterveyshuollon kustannuksia. Ossi kertoo, miten voit käytännössä hoitaa terveysasioita digitaalisesti ajasta ja paikasta riippumatta. Palveluun kerääntyvän datan ja keinoälyn avulla voit tehdä entistä parempia päätöksiä.

Jos sinulla on puoli sekuntia aikaa vakuuttaa asiakas pysymään verkkopalvelussasi, mitä sinun tulee huomioida suunnitellessasi palvelua? Pia Hellman, kauppatieteiden tohtori, on digitaalisen viestinnän asiantuntija 20 vuoden kokemuksella. Pialta opit, miten onlinekokemus optimoidaan eli mitä sinun tulee huomioida palvelua suunnitellessasi.

Lappeenrantalainen Matti Tiilikainen on Askele Oy:n toimitusjohtaja. Askele tarjoaa toiminnanohjausta muille yrityksille. Matti on alansa asiantuntija ja hänen tavoitteena on saada sinut ajattelemaan kannattavuus, eikä liikevaihto edellä. Tämä puheenvuoro auttaa sinua huomaamaan mitkä tekijät syövät katetta ja millaisilla työkaluilla sitä parannetaan.

Mika Mannervesi johtaa Salossa kaupunkikehityspalveluja, jotka koostuvat maankäyttöpalveluista, teknisistä palveluista sekä kehittämis-, elinkeino- ja työllisyyspalveluista. IoT älykkäässä kaupungissa on asia, joka koskettaa jokaista. Miten kaupungit ja kunnat hyötyvät ja pystyvät parhaiten kasvamaan tämän avulla? Mannervesi on loputtoman kiinnostunut teknologian ja yhteiskunnan kehityksestä ja haluaa innokkaasti kokeilla ja tutkia, miten kaupunki sitä parhaiten hyödyntää elinvoimansa edistämiseksi.

Lisää puhujia luvassa.

Digikaappauksen ohjelma

Digikaappauksen ohjelma