Kokemuksia viime vuodesta! - Digikaappaus -tapahtuma

Kokemuksia viime vuodesta!

Digikaappaus – Oma kokemukseni

Olin mukana Digikaappaus 2018 -tapahtuman projektiryhmässä. Se oli monellakin mittarilla mitattuna suurin projekti, mitä Saitemian osuuskunnat ovat vuosien aikana tehneet.
Suuren tapahtuman järjestäminen vaatii paljon sitoutuneita tekijöitä, asioiden priorisointia, organisointia ja joskus myös pitkää pinnaa. Ei ollut helpoin lähtökohta lähteä myymään tapahtumaa, joka on täysin opiskelijavetoisesti järjestetty. Osalla oli varmasti koviakin ennakkoluuloja sen suhteen, pystyisimmekö oikeasti saamaan tapahtumasta sellaisen kuin olimme aluksi kaavailleet. Onneksi meillä oli projektiryhmässä sellaisia henkilöitä, jotka jaksoivat tsempata muita, jos sattui epätoivo tiukan paikan tullen iskemään. Kaikkien ylä- ja alamäkien jälkeen oli kuitenkin mahtavaa seistä päälavalla viimeisen puheenvuoron jälkeen yleisön kiittäessä järjestäjiä, eli siis meitä.
Koko tämä projekti oli todella antoisa kokemus, josta sai ammennettua oppia useammallakin rintamalla.
Hyvä ryhmädynamiikka ja tiimin yhteinen sävel eivät synny itsestään, vaan niiden takia täytyy jokaisen yksilön antaa tiimille oma panoksensa, jotta toivottuun lopputulokseen olisi mahdollista päästä.
Digitalisaatio on nykypäivää ja äärimmäisen tärkeä osa liiketoimintaa lähestulkoon toimialasta riippumatta. Siksi tuleva Digikaappaus 2019 -tapahtuma on juuri sinullekin oikea paikka tulla verkostoitumaan ja kuuntelemaan asiantuntijapuheenvuoroja. Digitalisaatiota ei pääse karkuun, vaikka miten haluaisi.

Topi Knutas
Markkinointiosuuskunta Askel
Digikaappaus 2018

By |2018-12-17T10:40:18+00:00marraskuu 26th, 2018|Yleinen|0 Comments