Tulevaisuus alkaa perjantaina! - Digikaappaus -tapahtuma

Tulevaisuus alkaa perjantaina!

Digikaappaus-tapahtumaan on aikaa enää 2 päivää! Projektiryhmä on tehnyt töitä useita kuukausia ja pian odotettu tapahtuma on täällä. Mitäs kaikkea me sitten olemme tehneet näiden kuukausien aikana? Olemme saaneet tapahtumaan mahtavat puhujat, jotka ovat: Mikko Hyppönen, Elli Tuominen, Riku Rantala & Tuomas “Tunna” Milonoff, Teemu Hakolahti ja Henri Tikkanen. He tarjoavat kuuntelijoille mielenkiintoiset ja hyödylliset puheenvuorot. Puhujien lisäksi meillä on 11 yhteistyökumppania, joista Lappeenrannan kaupunki, Roister ja Tivia toimivat pääyhteistyökumppaneina. Kumppanit ovat paikan päällä myös tapahtumassa, joten heihin pääsee tutustumaan ständeillä.

Olemme toteuttaneet myös hienoja markkinointikampanjoita. Pääsimme muun muassa valaisemaan vesitornin Digikaappauksen väreillä. Kuvatusta materiaalista syntyikin hieno mainosvideo, jota on voinut ihailla Digikaappauksen Facebook- sivulla. Lappeenrannassa on myös liikkunut bussi, jota koristaa Digikaappauksen sekä kumppaneiden logot.

Tämän kaiken lisäksi olemme tehneet paljon myyntiä ja tapahtumaan onkin ostettu lippuja kaksinkertaisesti viime vuoteen verrattuna!

Pääset kokemaan perjantaina upeaa digitunnelmaa Lappeenranta-salissa, sillä olemme panostaneet myös tapahtuman visuaaliseen ilmeeseen. Tapahtuman eteen on siis tehty paljon töitä, jotta tapahtumasta tulisi mahdollisimman laadukas ja hieno kokemus osallistujille. Jos et ole vielä hankkinut lippua tapahtumaan, niin tee se nyt ja saavu Lappeenrannan suurimpaan yritystapahtumaan! Lippuja saa ostettua myös paikan päältä, mikäli saapuminen varmistuu vasta samana päivänä.

Muista myös liittyä Brellaan! Se on sovellus, jonka avulla pystyt sopimaan tapaamisia Digikaappauksessa juuri sinua kiinnostavien ihmisten kanssa. Brellan avulla verkostoituminen on tehty erittäin helpoksi. Olemme varanneet kontaktien luomiseen reilusti aikaa, joten ehdit sopia useita tapaamisia.

Koko projektiryhmä odottaa jo innoissaan tapahtumaa, toivottavasti nähdään siellä!

By |2019-03-20T14:27:24+00:00maaliskuu 20th, 2019|Yleinen|0 Comments