Verkostoituminen - Digikaappaus -tapahtuma

Verkostoituminen

Verkostoitumisen merkitys työelämässä kasvaa koko ajan ja sen tärkeydestä puhutaan paljon, eikä ihme sillä verkostoitumisella on monia hyötyjä. Verkostojesi avulla saat paljon tietoa esim. alasi tapahtumista, tutkimusaineistoista tai vaikka osaajista. Kontaktiesi joukosta voi löytyä yhteistyökumppaneita tai uusia asiakkaita. Yrittäjät voivat esimerkiksi tarjota asiakkaille yhdessä suurempia kokonaisuuksia tai kehittää uusia tuotteita ja palveluja. Verkostojen avulla voit myös saada apua omaan ideointiin sekä rakentaa yrityskuvaa ja asiantuntijaprofiilia.

Jotta verkostoitumisesta saisi kaiken mahdollisen hyödyn irti, pitää olla pitkäjänteinen. Verkostoituminen vaatii aikaa, panostamista sekä verkostojen ylläpitämistä ja siksi se voidaan kokea haastavana. Sosiaalinen media on kuitenkin tehnyt verkostoitumisen ja ihmisten kontaktoinnin todella helpoksi ja nopeaksi. Ennen LinkedIn -palvelua ja muita sosiaalisen median kanavia olisi uusien kontaktien saaminen ollut paljon sattumanvaraisempaa sekä työläämpää. Nykyään sinun ei tarvitse kuin kirjautua johonkin sosiaaliseen mediaan ja sinulle jopa ehdotetaan uusia kontakteja aiempien kontaktiesi tai vaikka mielenkiinnon kohteittesi perusteella. Nopealla silmäyksellä saat jo paljon informaatiota henkilöstä ja vain yhdellä pienellä klikkauksella sinulla saattaa olla uusi kontakti listassasi. Myös erilaisia verkostoitumiseen hyödynnettäviä sovelluksia on alettu hiljalleen ottamaan käyttöön. Yksi erityisesti verkostoitumiseen tarkoitettu sovellus on Brella.

Brella on verkostoitumistyökalu, jonka kautta pääset ennakkoon tutustumaan tapahtuman agendaan, osallistujiin sekä ehdottamaan tapaamisia tapahtuma päiville. Brellan algoritmi ehdottaa sinulle sopivia kontakteja valitsemiesi intressien pohjalta.  Näin optimoit aikasi tapahtumassa ja löydät sinulle parhaat mahdolliset asiakkaat, partnerit ja uudet talentit.

Brellaa on hyödyntänyt niin Slush, kuin Nordic Business Forumkin. Brella oli myös käytössä finanssiteknologia-alan tapahtumassa Las Vegasissa vuonna 2016, jossa sen kautta sovittiin jopa 3000 tapaamista ja jossa sovellus nousi tapahtuman keskipisteeksi.

Brella löytyy myös Digikaappauksesta, jotta verkostoituminen olisi tapahtumassamme mahdollisimman helppoa. Tapahtumapaikalta löytyy Brella Meeting Point, joka toimii hyvänä tapaamispaikkana sovelluksen kautta löytyneiden matchien kanssa.

Heitä siis verkot vesille ja nappaa uudet kontaktit itsellesi Digikaappauksessa! Lisätietoa Brellasta ja liittymisestä Digikaappauksen nettisivuilla Brella-osiossa.

By |2019-02-26T13:17:56+00:00helmikuu 26th, 2019|Yleinen|0 Comments